PRESACursurile C&R Workshop sunt sustinute de Doamna Ruxandra Giuglea Designer la Bijoux&Hobby

In anii 90 si-a inceput activitatea in lumea modei fiind atrasa de designul vestimentar. A avut cateva expozitii si prezentari dar a descoperit in scurt timp cat de importante sunt accesoriile in vestimentatie si astfel a inceput sa creeze bijuterii si accesorii pentru par. Din 2008 se ocupa numai de bijuterii si accesorii. Pasiunea pentru bijuterii cred ca o are orice femeie asa ca nu a fost greu sa se  indragosteasca de aceasta indeletnicire. Acum a devenit pasiune hranita si de un freamat interior dar si de bucuria pe care o are zilnic cand cu imaginatie si materiale care o inspira, reuseste sa realizeze un colier...o bratara...si lista continua.
In 2009 a fost prezenta la multe expozitii in tara dar si in Germania si Spania. Tot in 2009 a lansat colectia Feminine Touch, o colectie care a reunit bijuterii realizate din fir de argint crosetate manual. O colectie de bijuterii delicate ... accesorizate cu multe pietre semipretioase.
Anul 2010 a fost anul in care a pornit un nou proiect - C&R Workshop - Atelier de creativitate si relaxare. Prin cursurile de bijuterii, accesorii si atelierele handmade, doreste sa promoveze in primul rand bucuria pe care o putem avea atunci cand realizam ceva cu mainile noastre si nu in ultimul rand de a descoperi latura curativa - prin relaxare. De asemenea doreste sa impartaseasca celor dornici tainele acestui mestesug. 
Anul 2012 a lansat colectia Discovery - reuneste sub acest titlu bijuterii realizate printr-o tehnica mai putin cunoscuta la noi Soutache dar si multe accesorii si bijuterii realizate din materiale textile. "In acest an mi-am propus sa incerc cat mai mult sa combin materialele textile, cu metale, pietre semipretioase sau alte margele dar si cu elemente din sarma de argint crosetate manual."
Doamna Ruxandra Giuglea a mai declarat: "Eu cred in bine, in partea luminoasa a lucrurilor si cand reusesc sa transmit oamenilor un pic de incredere am sentimentul ca nu traiesc degeaba.
Fenomenul handmade ia amploare si la noi, multi preferand sa cumpere produse handmade, pretuind astfel talentul, migala si inspiratia creatorilor. Originalitatea si unicitatea ar fi principalele caracteristici ale produselor handmade. 
A purta handmade e o alegere nu un indemn. Cautam cai de exprimare, vrem sa ne marcam unicitatea si atunci lucrurile personalizate ajuta intr-un fel. Este vorba de un limbaj aici pe care il poate exprima oricine intr-o maniera proprie, nealterata de conceptul: “la moda”. "


Reportaj emisiunea Omul Priceput - Iulie 2011- Trinitas Tv

Prezentare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu